Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
TM6 TM5

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

Filling

  • 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
  • 1 garlic clove
  • 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g walnuts, shelled, halved
  • 6 fresh basil leaves
  • 125 g fresh ricotta cheese
  • ½ tsp sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper

Turkey

  • 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
  • 6 - 9 slices Parma ham
  • 1300 g water

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2116.3 kJ / 505.8 kcal
Proteína
56.5 g
Carbohidratos
4.6 g
Grasa
28.5 g
Grasas saturadas
8.2 g
Fibra
1.8 g
Sodio
1207.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r820108