Kuru Fasulye
TM6 TM5

Kuru Fasulye

3.0 (77 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
  • 2550 g su
  • 120 g soğan, ikiye bölünmüş
  • 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
  • 25 g biber salçası
  • 200 g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
    o bien 200 g konserve doğranmış domates
  • ¾ tk tuz, damak tadına göre
  • ¼ tk karabiber
  • ½ tk şeker
  • 65 g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
    o bien 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)

Inf. nutricional
por 1 porsiyon
Calorías
828.6 kJ / 198.1 kcal
Proteína
6.1 g
Carbohidratos
9.5 g
Grasa
15.9 g
Grasas saturadas
7.7 g
Fibra
2.5 g
Sodio
688.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r818670