Mini carrot and almond cakes
TM6 TM5 TM31

Mini carrot and almond cakes

4.6 (22 valoraciones )

Ingredientes

Almond and carrot cakes

  • 100 g grapeseed oil, plus extra for greasing
  • 220 g blanched almonds
  • 300 g carrot, cut into pieces
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 3 eggs
  • 150 g light brown sugar
  • 2 tsp gluten free baking powder
  • 2 tsp ground cinnamon
  • 2 tsp ground ginger
  • 1 pinch sea salt

Frosting

  • 30 g shelled unsalted pistachio nuts
  • 30 g walnuts
  • 80 g raw sugar
  • ½ orange, zest only, no white pith
  • 100 g unsalted butter, cut into pieces, softened
  • 200 g cream cheese, softened

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2636.2 kJ / 630.1 kcal
Proteína
10.9 g
Carbohidratos
41.1 g
Grasa
49.5 g
Grasas saturadas
14.3 g
Fibra
4.7 g
Sodio
266.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815145