Rainbow Salad
TM6 TM5

Rainbow Salad

4.3 (24 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz mixed seeds, (pumpkin seeds, sunflower seeds, chopped cashews)
  • 10 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 5 ½ oz mixed salad greens, torn into pieces
  • 1 yellow bell pepper, cored, cut into strips
  • 5 ½ oz cherry tomatoes, halved
  • 1 oz Dijon mustard
  • 1 oz honey
  • 2 oz white wine vinegar
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp fresh ground pepper
  • 3 ½ oz frozen edamame (ready-to-eat), shelled, thawed
  • 1 red onion, thinly sliced, in rings
  • 4 slices prosciutto, (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2037.1 kJ / 486.9 kcal
Proteína
12.2 g
Carbohidratos
27.6 g
Grasa
38.2 g
Grasas saturadas
5.6 g
Fibra
7.1 g
Sodio
842.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r810466