Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pickles
- 240 g green cabbage, thinly sliced
- 140 g carrot (approx. 1), peeled and thinly grated
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices and deseeded, if preferred
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Rice
- 200 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
Korean beef
- 300 grams sirloin steak, beef, trimmed and thinly sliced
- 2 fresh red chillies, cut into halves and deseeded if preferred
- 1 piece fresh lemongrass (approx. 4 cm)
- 6 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g water
- 6 tsp salt-reduced soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 20 g rice bran oil
- 12 baby cos lettuce leaves
- 12 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 fresh long red chillies, cut into thin slices and deseeded, if preferred
- 80 g fresh bean sprouts
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1527.5 kJ / 365 kcal
- Proteína
- 23.8 g
- Carbohidratos
- 36.8 g
- Grasa
- 11.3 g
- Grasas saturadas
- 2.3 g
- Fibra
- 8.8 g
- Sodio
- 360 mg
En las Colecciones
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