Focaccia with Caramelized Carrots
TM6 TM5

Focaccia with Caramelized Carrots

4.3 (4 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 3 ½ oz whole baby rainbow carrots, in pieces (1 in.)
  • 7 oz warm water
  • ½ oz honey
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 12 oz bread flour
  • 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • ¾ tsp salt
  • ½ tsp dried basil
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp turmeric powder

Toppings

  • 21 ½ oz water, divided
  • 12 oz whole baby rainbow carrots, trimmed, peeled
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt

Baking

  • extra virgin olive oil, to grease and drizzle

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
822.4 kJ / 196.6 kcal
Proteína
4 g
Carbohidratos
25.4 g
Grasa
8.8 g
Grasas saturadas
1.3 g
Fibra
1.9 g
Sodio
271.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r805120