Sicilian prawn salad
TM5 TM6

Sicilian prawn salad

4.0 (1 valoración )

Ingredientes

  • 200 g red onions, cut in thin slices (1-2 mm)
  • 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
  • 10 g fresh parsley, leaves only
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ½ garlic clove (opcional)
  • 40 g lime juice, freshly squeezed,
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 1 pinch ground white pepper
  • 300 g water
  • 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
  • 1 - 2 limes, cut in slices (2-3 mm)
  • 200 g fennel bulb, cut in thin slices (1-2 mm)
  • 400 g cherry tomatoes, cut in halves

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
785 kJ / 187 kcal
Proteína
17 g
Carbohidratos
6 g
Grasa
10 g
Fibra
2.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r80464