Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.4 (22 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g frozen green peas
  • 300 g dried tagliatelle
  • 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    o bien vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g fresh basil leaves
  • 10 g fresh mint leaves
  • 1 garlic clove
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 2 Tbsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1300 g water
  • 4 medium eggs
  • water
  • coarse salt flakes, to taste
  • ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3552 kJ / 849 kcal
Proteína
39.6 g
Carbohidratos
71.5 g
Grasa
44.7 g
Grasas saturadas
14.2 g
Fibra
7 g
Sodio
1375.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r804349