Peach and cardamom pie
TM31 TM5 TM6

Peach and cardamom pie

4.9 (9 valoraciones )

Ingredientes

Pastry

  • 130 g raw sugar
  • 200 g unsalted butter, chilled, cut into small pieces
  • 380 g plain flour, plus extra to dust
  • 1 egg
  • 1 tsp ground cardamom
  • 1 pinch sea salt
  • 20 g water

Peach filling

  • 40 g shelled pistachios, unsalted (see Tips)
  • 2400 g canned peaches, 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)
  • 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 ½ tbsp cornflour
  • 2 tbsp rum (optional)
  • 1 tsp vanilla bean extract
  • 1 tsp ground cardamom
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • plain flour, to dust
  • egg yolk, beaten, to brush
  • raw sugar, to sprinkle

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2654.9 kJ / 634.5 kcal
Proteína
8.7 g
Carbohidratos
99.9 g
Grasa
23.7 g
Grasas saturadas
13.4 g
Fibra
5.9 g
Sodio
68.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r804030