Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
TM6 TM5

Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri

4.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 3 garlic cloves
  • 1 oz kale, stems removed
  • ½ oz lime juice
  • 1 tbsp white vinegar
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp dried red pepper flakes
  • 5 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 red onion, cut into pieces (1½ in.)
  • 3 mixed bell peppers, cut into pieces (1½ in.)
  • 24 oz sirloin steak, cut into pieces (1½ in.)
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Inf. nutricional
por 1 pieces
Calorías
2051.6 kJ / 490.4 kcal
Proteína
22.6 g
Carbohidratos
55.7 g
Grasa
26.6 g
Grasas saturadas
7.3 g
Fibra
21.6 g
Sodio
228 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r774664