Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
TM6 TM5

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.6 (54 valoraciones )

Ingredientes

Marinade and Teriyaki Glaze

  • 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
  • 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
  • 60 g mirin
  • 100 g maple syrup, pure
  • 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.

Salmon with Broccoli and Rice

  • 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
  • 1000 g water
  • 340 g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
    o bien 340 g sugar snap peas
  • black sesame seeds, toasted, to garnish (opcional)
  • 1 green onion, thinly sliced, to garnish (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2783 kJ / 665.2 kcal
Proteína
39.5 g
Carbohidratos
74.1 g
Grasa
21.1 g
Grasas saturadas
4.9 g
Fibra
0.4 g
Sodio
1499.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r767961