Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
TM6 TM5 TM31

Salt-free vegetable stock paste (6 months+)

4.3 (15 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g celery stalk, cut into pieces
  • 250 g carrot, cut into pieces
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 100 g tomato, cut into quarters
  • 150 g zucchini, cut into pieces
  • 50 g fresh mushrooms, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf (optional)
  • 10 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
  • 15 g extra virgin olive oil

Inf. nutricional
por 370 g
Calorías
2116.9 kJ / 505.9 kcal
Proteína
13.8 g
Carbohidratos
82.9 g
Grasa
20.4 g
Grasas saturadas
3.9 g
Fibra
33.8 g
Sodio
384.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r767339