Butternut and Cashew Curry with Black Rice
TM6

Butternut and Cashew Curry with Black Rice

3.8 (33 valoraciones )

Ingredientes

Butternut and Cashew Curry

  • ½ oz whole coriander seeds
  • ½ oz cumin seeds
  • 1 tsp dried ground turmeric
  • ½ cinnamon stick
  • 6 green cardamom pods
  • 1 tbsp ground paprika
  • 1 - 2 dried red chilies
  • 6 whole black peppercorns
  • 2 in. fresh ginger, peeled and cut into pieces
  • 4 garlic cloves
  • 4 oz yellow onion, cut into pieces
  • 15 curry leaves
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 6 oz raw cashews, unsalted
  • 4 oz coconut milk

Black Rice

  • 10 oz black rice
  • 50 oz water
  • 25 oz butternut squash, peeled and cut into pieces (1½ in.)
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2293.7 kJ / 548.2 kcal
Proteína
12.1 g
Carbohidratos
68.6 g
Grasa
27.2 g
Grasas saturadas
6.7 g
Fibra
7.9 g
Sodio
418.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r761761