Beef stew with gnocchi
TM6

Beef stew with gnocchi

4.1 (66 valoraciones )

Ingredientes

  • 70 g vegetable oil
  • 800 g gravy beef, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 170 g red onion, cut into wedges (3-4 cm)
  • 150 g carrot, cut into slices (1-2 cm)
  • 70 g celery, cut into slices (5 mm -1 cm)
  • 80 g red capsicum, deseeded and cut in pieces (2 cm)
  • ¾ - 1 tsp hot paprika, to taste
  • 600 g water
  • 30 g tomato paste
  • 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
  • 4 allspice berries
  • 2 dried bay leaves
  • 1 tsp dried thyme
  • ¼ - ¾ tsp ground black pepper, to taste
  • ½ tsp sea salt
  • 500 g gnocchi (see Tips)
  • fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2724 kJ / 651.1 kcal
Proteína
50.9 g
Carbohidratos
50.5 g
Grasa
27 g
Grasas saturadas
4.1 g
Fibra
6.2 g
Sodio
713.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r758050