Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
TM6 TM5

Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde

5.0 (12 valoraciones )

Ingredientes

Prepping Husks and Filling

  • 10 - 15 dried corn husks (see Tip)
  • cold water, to rinse
  • boiling water, to soak
  • 3 poblano chilies
  • vegetable oil, to coat
  • 10 oz Oaxaca cheese

Salsa Verde

  • 13 oz green tomatillos, husks removed, quartered
  • 4 oz white onion, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 serrano chili, stem removed
  • ½ oz fresh cilantro, leaves only
  • 5 fresh epazote leaves
  • ¾ tsp salt
  • 1 canned chipotle chili

Masa

  • 3 oz vegetable shortening, in pieces
  • 14 oz masa harina
  • 1 ¾ tsp salt
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 17 - 22 oz water, divided

Tamales

  • 60 oz water

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
3343.9 kJ / 799.2 kcal
Proteína
22.4 g
Carbohidratos
128.9 g
Grasa
24.3 g
Grasas saturadas
8.3 g
Fibra
12.9 g
Sodio
978.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752989