Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
TM6 TM5

Carrot Noodles and Carrot Top Pesto

5.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g pine nuts
  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces, plus extra shavings for serving
  • 1 garlic clove
  • 1 bunch carrot tops, organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)
  • 100 g olive oil
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¾ tsp salt, plus extra to taste
  • 700 g water
  • 800 g carrots, multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
    o bien carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
  • 250 g cherry tomatoes, halved

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1873 kJ / 447 kcal
Proteína
11 g
Carbohidratos
14 g
Grasa
36 g
Grasas saturadas
7 g
Fibra
9.7 g
Sodio
644 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751920