Roast beef with Yorkshires and gravy
TM5 TM31 TM6

Roast beef with Yorkshires and gravy

4.6 (22 valoraciones )

Ingredientes

Yorkshire puddings

  • 140 g plain flour
  • 100 g milk
  • 100 g cold water
  • 4 eggs
  • ½ tsp sea salt

Roast beef with wholegrain mustard crust

  • 20 g vegetable oil, plus extra to grease
  • 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
  • 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
  • 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
  • 4 tbsp red wine
  • 2000 - 3000 g roast beef (see Tips)
  • 1 - 2 pinches sea salt, to season
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
  • 1 tbsp wholegrain mustard
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 650 g water
  • 30 g plain flour
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 20 g tomato paste
  • 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
  • 1 tsp Vegemite® (optional)
  • 2 bunches asparagus, trimmed
  • 2 bunches broccolini, trimmed

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3986.9 kJ / 949.3 kcal
Proteína
120.4 g
Carbohidratos
29.5 g
Grasa
36.5 g
Grasas saturadas
12.3 g
Fibra
5.9 g
Sodio
997 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r735038