Eggs with herb sauce and Easter cookies
TM6

Eggs with herb sauce and Easter cookies

3.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

Eggs

  • 6 eggs, chilled, straight from the fridge
  • water, to fill to 1L mark

Easter cookies

  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 100 g plain flour, plus extra to dust
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ tsp sea salt

Herb sauce

  • 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
  • 1 bunch fresh chives, finely sliced (approx. 10 g)
  • 200 g crème fraîche
  • 30 g milk
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 10 g pure maple syrup
  • ½ tsp sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 6 tsp caviar (optional)
  • watercress leaf, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1362.1 kJ / 324.3 kcal
Proteína
11.2 g
Carbohidratos
17.9 g
Grasa
23.1 g
Grasas saturadas
13 g
Fibra
0.9 g
Sodio
602.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r725725