Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Salisbury Steaks
-
16
oz lean ground beef, broken into pieces
o bien 16 oz beef, freshly ground (see Tip) - 2 oz bread crumbs
-
1
tsp mustard powder
o bien 1 tbsp Dijon mustard - ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cayenne pepper
-
1
oz ketchup
o bien 1 oz ketchup, homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ oz soy sauce
Mushroom Sauce
- 1 oz unsalted butter
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 12 oz cremini mushrooms, sliced
- 16 oz beef broth
-
1
oz ketchup
o bien 1 oz ketchup, homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ tsp salt, to taste
Steaming
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- 30 oz water
- 18 oz russet potatoes, peeled, diced (½ in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- ½ tsp salt, to taste
- 1 oz unsalted butter
Pan Frying
- vegetable oil, to fry
- Italian parsley, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2703 kJ / 646 kcal
- Proteína
- 39 g
- Carbohidratos
- 58 g
- Grasa
- 30 g
- Grasas saturadas
- 16 g
- Fibra
- 7 g
- Sodio
- 1606 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r723891