Avocado with egg and salmon tartare
TM6

Avocado with egg and salmon tartare

4.6 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 6 eggs, chilled, straight from the fridge
  • water, to fill to 1L mark
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only
  • 250 g skinless salmon fillet, cut into pieces
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 5 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp dried red peppercorns
  • ½ tsp sea salt
  • 3 avocados
  • micro sprouts, to garnish
  • 6 slices toast

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1580.1 kJ / 376.2 kcal
Proteína
20.6 g
Carbohidratos
16.5 g
Grasa
24.1 g
Grasas saturadas
4.7 g
Fibra
7.3 g
Sodio
457.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r721519