Sticky chicken with infused rice and daikon
TM6 TM5

Sticky chicken with infused rice and daikon

4.6 (23 valoraciones )

Ingredientes

Chicken glaze

  • 1 tbsp brown sugar
  • 2 tbsp dark soy sauce

Chicken marinade and rice

  • 4 skinless chicken thigh fillets
  • 2 tbsp mirin
  • 1 tbsp dark soy sauce
  • 1 tbsp light soy sauce
  • ⅛ tsp cayenne pepper
  • 2 garlic cloves
  • 300 g white basmati rice
  • 1000 g liquid chicken stock (see Tips)
  • olive oil spray
  • 200 g daikon, cut into matchsticks
  • 100 g frozen edamame beans, defrosted and podded
  • 100 g snow peas, cut into slices
  • 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
  • fresh coriander leaves, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2575.3 kJ / 615.5 kcal
Proteína
39.3 g
Carbohidratos
72.7 g
Grasa
17.9 g
Grasas saturadas
4.6 g
Fibra
4 g
Sodio
1248.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r718225