Smoked salmon slice
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon slice

3.6 (21 valoraciones )

Ingredientes

Rice base

  • 40 g butter, softened, plus extra for greasing
  • 300 g white rice
  • 900 g water
  • 1 egg
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Salmon

  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 40 g butter, softened
  • 40 g plain flour
  • 1 ½ tsp curry powder
  • 320 g full cream milk
  • 50 g mayonnaise (see Tips)
  • 1 egg
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 200 g smoked salmon, cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 pinch sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • ½ tsp sesame seeds (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2126.8 kJ / 506.3 kcal
Proteína
19.3 g
Carbohidratos
48.2 g
Grasa
26.3 g
Grasas saturadas
12 g
Fibra
1 g
Sodio
793.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r70137