Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
TM6 TM5

Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon

4.5 (70 valoraciones )

Ingredientes

Arugula Pesto

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 1 oz pine nuts
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz baby arugula
  • 2 ½ oz extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • ½ oz lemon juice

Broccoli

  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 20 oz broccoli florets
  • 8 oz red onions, sliced thinly (approx. 1 onion)
  • 8 oz cherry tomatoes, halved
  • 5 oz feta cheese, crumbled
  • 2 lemons, halved

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1322 kJ / 316 kcal
Proteína
11 g
Carbohidratos
15 g
Grasa
26 g
Grasas saturadas
7 g
Fibra
4 g
Sodio
525 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r700645