Tomato and olive tapenade mini bruschette
TM6 TM5 TM31

Tomato and olive tapenade mini bruschette

4.9 (18 valoraciones )

Ingredientes

  • 120 g pitted black olives, premium quality
  • 1 tsp baby pickled capers
  • 1 anchovy fillet
  • 1 tsp fresh thyme, leaves only
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
  • 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
  • 5 - 6 fresh basil leaves, torn
  • 80 g feta cheese, crumbled, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
580.9 kJ / 138.3 kcal
Proteína
3.8 g
Carbohidratos
10.9 g
Grasa
8.6 g
Grasas saturadas
2 g
Fibra
1.1 g
Sodio
349 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r670530