Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
TM6 TM5 TM31

Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken

4.6 (7 valoraciones )

Ingredientes

Sri Lankan hot fruit chutney

  • 200 g white sugar
  • 900 g white vinegar
  • 30 g garlic powder
  • 30 g ground ginger
  • 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
  • 2 tsp sea salt
  • 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths

Roast chicken

  • 1200 - 1400 g whole chicken

Inf. nutricional
por 4 portions
Calorías
11195.8 kJ / 2644.2 kcal
Proteína
250.1 g
Carbohidratos
14 g
Grasa
180.3 g
Grasas saturadas
54.8 g
Fibra
2 g
Sodio
1001.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r670526