Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Meatballs
- 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz whole milk
- 1 oz panko bread crumbs
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs, leaves only (parsley, basil and oregano)
- 1 large egg
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp homemade salt substitute and flavor enhancer (see Tip)
- ¼ tsp ground black pepper
-
18
oz ground chicken, broken into pieces
o bien 18 oz ground turkey, broken into pieces - extra virgin olive oil, to grease
Sauce
- ½ oz extra virgin olive oil
- 7 oz red onions, cut into wedges
- 2 garlic cloves
- ½ oz fresh mixed herbs, leaves only (parsley, basil and oregano), plus extra to garnish
- 1 can tomatoes (15.5 oz), whole or diced
- 1 oz tomato paste
- 12 oz water
- 2 tsp sugar
- 1 tbsp homemade salt substitute and flavor enhancer (see Tip)
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 oz heavy whipping cream
- ¼ tsp dried red pepper flakes, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1172 kJ / 280 kcal
- Proteína
- 20 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 17 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 569 mg
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