Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
TM6 TM5

Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric

4.7 (42 valoraciones )

Ingredientes

  • 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
  • 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
  • 450 g spring carrots, peeled
  • 90 g extra virgin olive oil, divided
  • 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
  • 2 sprigs rosemary, fresh
  • 200 g farro grain
  • 680 g water
  • 1 lemon
  • 60 g feta cheese
  • 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
  • ¼ tsp black pepper, ground, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1029 kJ / 246 kcal
Proteína
5 g
Carbohidratos
30 g
Grasa
13 g
Grasas saturadas
3 g
Fibra
6 g
Sodio
773 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r658000