Chicken Coq au Vin (Betty)
TM6

Chicken Coq au Vin (Betty)

3.9 (18 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 8 oz onions, quartered
  • 1 oz unsalted butter plus 1 heaping tbsp, room temperature
  • 8 chicken thighs, skin on and bone in
    o bien 1 whole chicken (3-4 lb), cut into pieces
  • 8 oz bacon, unsmoked, in pieces (1 in.)
  • 8 oz carrots, peeled, in rounds (½ in.)
  • 8 oz cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
  • 1 bottle red wine (725 ml)
  • 2 garlic cloves, crushed
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 2 dried bay leaves
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • ½ oz fresh parsley, chopped
  • mashed potatoes, to serve
    o bien cooked pasta noodles, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3088 kJ / 738 kcal
Proteína
48 g
Carbohidratos
12 g
Grasa
50 g
Grasas saturadas
15 g
Fibra
2 g
Sodio
623 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r651109