Crown Roast of Lamb
TM6 TM5

Crown Roast of Lamb

4.2 (6 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 tsp dried thyme
  • 1 ½ tsp salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • ½ oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to rub
  • 2 racks of lamb, frenched and crowned (see Tip)
  • 16 oz day old bread, cubed (1 in.), (see Tip)
  • 32 oz water
  • 28 oz butternut squash flesh, cut into pieces (1 in.)
  • 6 oz red onions, in pieces
  • 3 oz carrots, in pieces
  • 3 oz celery, in pieces
  • ¼ bunch parsley
  • 2 garlic cloves
  • 5 - 8 fresh sage leaves, to taste
  • 8 oz bacon, sliced (½ in.)
  • 6 oz chicken broth

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3268 kJ / 781 kcal
Proteína
50 g
Carbohidratos
45 g
Grasa
45 g
Grasas saturadas
15 g
Fibra
5 g
Sodio
1789 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r609789