Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
TM6 TM5

Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad

4.0 (162 valoraciones )

Ingredientes

  • 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 10 g lime juice
  • 5 g sesame oil
  • 60 g rice vinegar
  • 25 g maple syrup
  • 25 g toasted sesame seeds
  • 30 g cornflour
  • 60 g tamari
    o bien light soy sauce
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 900 g cauliflower florets, halved if large
  • 250 g basmati rice
  • 2 garlic cloves
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 20 g olive oil
  • 1 red chilli, halved, seeds removed
  • 50 g spring onions, cut in pieces, plus 1 finely sliced for garnishing
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
    o bien ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 30 g hoisin sauce
  • 200 g water

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2133 kJ / 506 kcal
Proteína
15 g
Carbohidratos
82 g
Grasa
12 g
Grasas saturadas
2 g
Sodio
892 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r576826