Funky Roasted Veggies
TM6 TM5

Funky Roasted Veggies

4.2 (19 valoraciones )

Ingredientes

  • 24 oz turnips, peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)
  • 10 oz Brussels sprouts, halved
  • 1 head of cauliflower, 24 oz (med. size), cut into bite-size florets
  • ¾ tsp ground cumin
  • ¾ tsp smoked paprika
  • ¼ tsp cayenne pepper
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp kosher salt, to taste
  • 2 oz avocado oil
    o bien 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 tbsp fresh mint, chopped
  • 2 tbsp chopped pecans
  • 1 tbsp chopped fresh parsley
  • 1 lemon, zest only

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1059 kJ / 253 kcal
Proteína
12 g
Carbohidratos
15 g
Grasa
17 g
Grasas saturadas
3 g
Fibra
5 g
Sodio
369 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r573215