Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.0 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz water
  • 3 ½ oz fresh portobello mushrooms, roughly cut into pieces
  • 1 ½ oz unsalted butter, cold, in pieces
  • 2 oz shallots, halved
  • 4 oz dry white wine
  • 7 oz chicken broth
  • 4 ½ oz light whipping cream
  • 1 oz all-purpose flour
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 oz
Calorías
207.3 kJ / 49.6 kcal
Proteína
0.6 g
Carbohidratos
2.7 g
Grasa
3.8 g
Grasas saturadas
2.4 g
Fibra
0.3 g
Sodio
85 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r554075