Thai red curry paste
TM6 TM5 TM31

Thai red curry paste

4.7 (28 valoraciones )

Ingredientes

  • water, to cover
  • 5 dried red chillies, deseeded if preferred
  • 5 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 10 garlic cloves
  • 3 makrut lime leaves
  • 3 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh coriander (roots, stalks and leaves)
  • 2 eschalots
  • 70 g fish sauce
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 tsp ground coriander
  • 20 g peanut oil

Inf. nutricional
por 400 g
Calorías
2709.5 kJ / 647.6 kcal
Proteína
20.7 g
Carbohidratos
101.4 g
Grasa
25.4 g
Grasas saturadas
3.7 g
Fibra
17.5 g
Sodio
10221.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r539718