Chinese five spice beef cheeks
TM6

Chinese five spice beef cheeks

4.4 (288 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 fresh red bird's eye chilli, trimmed
  • 20 g garlic cloves (approx. 4 cloves)
  • 20 g piece fresh ginger, peeled
  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 30 g olive oil
  • 800 g beef cheeks, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
  • 50 g soy sauce (see Tips)
  • 250 g water
  • 30 g honey
  • 1 tsp Chinese five spice powder
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tbsp gluten free cornflour
  • 1 bunch Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
  • 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
  • 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2002.4 kJ / 476.8 kcal
Proteína
45 g
Carbohidratos
15.8 g
Grasa
26.2 g
Grasas saturadas
8.1 g
Fibra
5.3 g
Sodio
1628.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r536584