Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Ciasto na pizzę
- 220 g wody
- 20 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 200 g mąki pszennej pełnoziarnistej
- 200 g mąki pszennej
- 20 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 5 g soli
Dodatki
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia blachy
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- 6 łyżek czerwonego pesto
- 20 plastrów sera mozzarella (250 g)
- 10 plastrów szynki długodojrzewającej, np. prosciutto, serrano
- 2 nektarynki, dojrzałe, pokrojone w ósemki
-
4
gałązki tymianku, świeżego, tylko liście
o bien 4 łyżeczki tymianku, suszonego - rukola, do dekoracji
- sos balsamiczny, do polania
- Inf. nutricional
- por 1 kawałek
- Calorías
- 795.2 kJ / 189.9 kcal
- Proteína
- 9.5 g
- Carbohidratos
- 23.8 g
- Grasa
- 6.9 g
- Grasas saturadas
- 2.6 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sodio
- 379.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r507520