Layered Salmon and Avocado Terrine
TM5 TM6

Layered Salmon and Avocado Terrine

4.8 (36 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g smoked salmon, sliced
  • 120 g boiling water
  • 2 ½ tsp gelatine powder (1 x 12 g sachet)
  • 500 g cream cheese
  • 2 ½ lemons, finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
  • 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
  • 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
  • 5 pinches ground black pepper
  • 2 ripe avocados, cut in pieces (approx. 240 g)
  • 1 pinch garlic powder
  • 100 g hot smoked salmon, flaked

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1409 kJ / 340 kcal
Proteína
20 g
Carbohidratos
3 g
Grasa
27 g
Grasas saturadas
13 g
Sodio
937 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r497499