Festive Nut Roast Wreath
TM5 TM6

Festive Nut Roast Wreath

4.9 (50 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g pecan nut halves
  • 100 g blanched hazelnuts
  • 300 g carrots, diced (1 cm)
  • 300 g parsnips, peeled, diced (1 cm)
  • 200 g butternut squash, peeled, diced (1 cm)
  • 2 Tbsp olive oil, plus 30 g and extra for frying
  • 180 g cooked, peeled chestnuts
  • 80 g bread, torn in pieces
  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 16 fresh sage leaves
  • 200 g red onions, quartered
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
  • 240 g tinned lentils, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 2 medium eggs
  • 1 tsp dried thyme
  • 1 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 120 g dried cranberries
  • 3 Tbsp maple syrup

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2159 kJ / 518 kcal
Proteína
16 g
Carbohidratos
39 g
Grasa
31 g
Grasas saturadas
6 g
Sodio
584 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r496495