Chicken with capsicum
TM6

Chicken with capsicum

3.9 (144 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
  • 40 g vegetable oil
  • 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2 cm)
  • 400 g capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)
  • 200 g water plus an extra 2 tablespoons
  • 200 g tomatoes, cut into pieces
  • 1 tsp hot paprika
  • ½ tsp sweet paprika
  • 1 tsp dried basil
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 20 g tomato paste (see Tips)
  • 1 tbsp gluten free cornflour
  • fresh basil leaves, for garnishing
  • cooked rice, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1415.4 kJ / 337 kcal
Proteína
26.5 g
Carbohidratos
30.6 g
Grasa
11 g
Grasas saturadas
3.3 g
Fibra
4.5 g
Sodio
976.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r494130