Vegan "Crab" Cakes
TM6 TM5

Vegan "Crab" Cakes

3.8 (13 valoraciones )

Ingredientes

"Crab" Cakes

  • 1 can chickpeas (15 oz can), liquid reserved
  • 1 nori sheet, crumbled, in pieces
  • 1 tbsp dried parsley
  • 2 tsp dried dill
  • 2 tsp Old Bay Seasoning®
  • ½ tsp salt
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 2 tsp vegan mayonnaise
  • 1 tsp lemon juice
  • 3 green onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 can hearts of palm (14 oz), drained
  • 1 ½ oz panko bread crumbs

Sriracha Vegan Mayonnaise

  • 3 oz vegan mayonnaise
  • 1 tbsp sriracha
  • vegetable oil, to fry
  • ground paprika, to sprinkle (opcional)
  • fresh dill, to garnish
  • 1 lemon, cut in wedges

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
469 kJ / 112 kcal
Proteína
4 g
Carbohidratos
12 g
Grasa
6 g
Grasas saturadas
0 g
Fibra
4 g
Sodio
547 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r470584