Gluten-free Pizza Two Ways
TM6 TM5

Gluten-free Pizza Two Ways

4.5 (63 valoraciones )

Ingredientes

Dough

  • 70 g white rice
  • 260 g water
  • 2 ½ tsp dried instant yeast
    o bien 25 g fresh yeast, crumbled
  • 1 tsp sugar
  • 250 g gluten-free plain white flour (see tip)
  • 1 ½ tsp xanthan gum
  • 1 tsp fine sea salt
  • olive oil, for greasing

Toppings and Tomato Sauce

  • 250 g mozzarella, drained, sliced (1 cm)
  • 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
  • 15 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 200 g tinned chopped tomatoes
  • ½ tsp dried oregano
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 10 fresh basil leaves

Assembly

  • 16 fresh basil leaves
  • 8 tinned anchovy fillets
  • 1 - 1 ½ Tbsp pickled capers, drained, to taste
  • 40 g rocket leaves

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
789.1 kJ / 188.6 kcal
Proteína
9.1 g
Carbohidratos
24.1 g
Grasa
7.2 g
Grasas saturadas
3 g
Fibra
3.4 g
Sodio
470 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r469562