Spinach and Olive Focaccia
TM6 TM5

Spinach and Olive Focaccia

4.5 (22 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to serve
  • 3 - 4 oz pitted Sicilian green olives, halved, plus 2 oz olive juice
  • 13 ½ oz water
  • 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
  • 22 oz bread flour
  • 5 tsp active dry yeast
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch sugar
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 heaping tsp sea salt flakes

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2438.6 kJ / 582.9 kcal
Proteína
14.5 g
Carbohidratos
78.9 g
Grasa
23.2 g
Grasas saturadas
3.8 g
Fibra
4.6 g
Sodio
1101.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r450682