Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
TM6 TM5

Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad

4.6 (51 valoraciones )

Ingredientes

Chimichurri Sauce

  • 4 garlic cloves
  • 3 ½ oz shallots, halved
  • 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
  • ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
  • 2 tbsp dried oregano
  • 7 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz white wine vinegar
  • 1 oz lemon juice
  • 1 tsp dried chili flakes
  • 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
  • 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)

Warm Rice Salad & Grilling

  • ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz capers, drained
  • 2 oz lemon juice
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 35 oz water
  • 9 oz long-grain white rice
  • 10 ½ oz carrots, in half moons (½ in.)
  • 1 red bell pepper, in pieces (1 in.)
  • 1 yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
  • 14 oz zucchini, in half moons (1 in.)
  • onion, to brush grill
    o bien oil, to brush grill

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3138 kJ / 750 kcal
Proteína
41 g
Carbohidratos
47 g
Grasa
44 g
Grasas saturadas
8 g
Fibra
5 g
Sodio
1204 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r443175