Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
TM6 TM5

Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice

4.2 (522 valoraciones )

Ingredientes

  • 450 g cauliflower, cut in florets (3 cm), stalks removed
  • 20 g olive oil
  • 120 - 150 g onions, quartered (1 onion)
  • 2 - 3 garlic cloves, to taste
  • 1 red chilli, or to taste, halved, deseeded if desired
    o bien ¼ tsp chilli powder, or to taste
  • 2 tsp cumin seeds
  • 3 tsp curry powder
  • 600 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
  • 60 g tomato purée
  • 500 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o bien 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g fresh spinach leaves
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1021.2 kJ / 244.1 kcal
Proteína
7.2 g
Carbohidratos
44 g
Grasa
6.2 g
Grasas saturadas
0.9 g
Fibra
9.9 g
Sodio
428.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r443136