Chinese pork with vegetables
TM6

Chinese pork with vegetables

4.2 (16 valoraciones )

Ingredientes

  • 600 g pork tenderloin, cut in strips (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
  • 50 g soy sauce
  • 300 g dried rice noodles
  • 50 g oil
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp fresh ginger, grated
  • 150 g red onions, cut in wedges
  • 150 g red pepper, cut in strips (0.5 cm x 5 cm)
  • 150 g carrots, cut in strips (0.5 cm x 5 cm)
  • 1280 g water
  • 1 tsp Chinese five-spice powder
  • 70 g oyster sauce
  • 1 tsp brown sugar
  • 100 g snow peas, trimmed
  • 150 g baby pak choi, roughly chopped
  • 1 tsp salt
  • 1 fresh red chilli, sliced diagonally
  • 2 tbsp roasted cashew nuts, unsalted
  • 2 spring onions, sliced diagonally

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1735 kJ / 414.6 kcal
Proteína
30 g
Carbohidratos
47 g
Grasa
10.6 g
Fibra
3.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r441772