Sardine and Pea Pilaf
TM6 TM5

Sardine and Pea Pilaf

4.0 (26 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g red onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 2 Tbsp sultanas
  • 200 g preserved red peppers, cut in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp sweet paprika
  • 2 tsp dried fennel seeds
  • 1 pinch dried mint
  • 300 g basmati rice, rinsed
  • 700 g water, boiling, plus extra for soaking
  • 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 cinnamon stick
  • 200 g tinned sardines in oil, drained (2 x 120 g tins)
  • 200 g frozen green peas
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • lemon juice, to taste
  • flaked almonds, toasted, for sprinkling

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2157 kJ / 512 kcal
Proteína
21 g
Carbohidratos
74 g
Grasa
14 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r426676