Warm capsicum and tomato salad with olives
TM6 TM5 TM31

Warm capsicum and tomato salad with olives

4.7 (18 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 yellow capsicums, flesh pierced
  • 1 red capsicum, flesh pierced
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tsp fennel seeds
  • 100 g olives, drained (see Tips)
  • 20 g sherry vinegar (see Tips)
  • ½ tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
  • 3 ripe tomatoes, cut into wedges
  • fresh basil leaves only, for garnishing
  • shaved Parmesan cheese, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
710.7 kJ / 169.2 kcal
Proteína
5.4 g
Carbohidratos
8 g
Grasa
11.6 g
Grasas saturadas
2.1 g
Fibra
5.8 g
Sodio
772.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r406233