Palmiers Two Ways
TM6 TM5

Palmiers Two Ways

5.0 (3 valoraciones )

Ingredientes

Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 90 g water, ice cold
  • ½ tsp fine sea salt

Anchovy Filling

  • 12 anchovy fillets, in oil, drained (drained weight approx. 40 g)
  • 2 garlic cloves
  • 6 sprigs fresh parsley, leaves only
  • ½ tsp dried chilli flakes
  • 40 g extra virgin olive oil

Olive and Rosemary Filling

  • 125 g pitted black olives
  • 2 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, finely chopped
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 pinch fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
256.1 kJ / 61.2 kcal
Proteína
0.8 g
Carbohidratos
3.4 g
Grasa
5 g
Grasas saturadas
2.3 g
Fibra
0.2 g
Sodio
76.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r404444