Leftover Roast Patties with Egg
TM6 TM5

Leftover Roast Patties with Egg

4.8 (11 valoraciones )

Ingredientes

  • 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
  • 200 g leftover roast beef, cut in pieces
  • 200 g leftover roast potatoes
  • 200 g leftover roast vegetables
  • 1 Tbsp creamed horseradish
  • 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 tsp olive oil, for frying
  • 4 eggs, medium or large
  • salad, for serving

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1517 kJ / 364 kcal
Proteína
23 g
Carbohidratos
15 g
Grasa
23 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r376583