Australian Oat Damper
TM6 TM5

Australian Oat Damper

3.6 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 375 g self-raising flour
  • 80 g spelt flour
  • 30 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for serving
  • 50 g rolled oats, plus 1 Tbsp for sprinkling
  • 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 375 g buttermilk, plus 2 Tbsp for brushing
  • coarse sea salt, for sprinkling

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1905 kJ / 455 kcal
Proteína
15 g
Carbohidratos
48 g
Grasa
22 g
Grasas saturadas
13 g
Sodio
905 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r371087