Steamed turbot and mixed vegetable parcels
TM6 TM5 TM31

Steamed turbot and mixed vegetable parcels

3.8 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 80 g extra virgin olive oil
  • ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 - 2 lemons, preferably organic, zest and juice
  • 4 turbot fillets (120-200 g each)
    o bien 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 500 g water
  • 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1693 kJ / 404 kcal
Proteína
30 g
Carbohidratos
19 g
Grasa
23 g
Fibra
2.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

/search/es-ES?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r36792